Activitate medicală la Centrul de socializare ,,Sfinții Zaharia și Elisabeta” din Parohia Racova

Duminică 20 februarie 2022 la Centrul de socializare pentru persoane vârstnice „Sfinții Zaharia și Elisabeta” al Parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” din Racova a avut loc o activitate cu specific medical.

Astfel,după săvârșirea Sfintei Liturghii, beneficiarii Centrului de socializare, la inițiativa preoților parohiei, au putut să iși facă un control oftalmologic gratuit. În acest sens, au fost invitați reprezentanții firmei Optic Clar Medical, specializate în domeniul Oftalmologiei, din Bacău. Acțiunea a fost un prilej de oportunitate pentru cei prezenți, pentru că pe lângă faptul că au putut să își facă un control medical gratuit, cei care au avut nevoie de ochelari, nu au mai fost nevoiți să meargă în oraș la un cabinet medical de specialitate atât pentru control , cât și pentru ridicarea ochelarilor după confecționarea lor.

Parohia, mereu implicată în nevoile sufletești, materiale și duhovnicești ale oamenilor săi, își propune ca astfel de activități să aibă continuitate la centrul de socializare al comunității, deoarece sunt binevenite și pe lângă sănătatea sufletului, omul trebuie să se îngrijească și de sănătatea trupului.

You may also like...