Proiectul „100 de Cateheze în Postul Mare” a fost implementat în Parohia Racova din Protoieria Bacău

Miercuri, 5 Aprilie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în parohia Racova, filiala Lețcana, a fost implementat proiectul Protoieriei Bacău intitulat ,,100 de cateheze în Postul Mare – Doamne și Stăpânul vieții mele”.

După săvârșirea Tainei Sfântului Maslu, Pc Pr. Marius Ioan Floareș de la parohia Gura Văii, a susținut cateheza intitulată „Tămăduirea de patima lăcomiei pântecelui” în care a explicat ce este această patimă și cum ne afectează ea. Pe parcursul catehezei, părintele a arătat prin exemple din viața de zi cu zi, cum putem aluneca foarte ușor în această patimă, dar și faptul că de la această patimă a lăcomiei pântecelui putem să cădem în alte patimi cum ar fi cea a desfrânării, și altele.

Tot odată, Părintele Marius a arătat și remediile duhovnicești pentru a scăpa de această patimă. În parohia Racova vor mai fi susținute astfel de cateheze, deoarece ele ne ajută să ne întărim duhovnicește, să luptăm cu patimile și să ne apropiem de Domnul nostru Iisus Hristos.

You may also like...