Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Festivalul Toamnei în Parohia Racova

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim în data de 1 octombrie de sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului și cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, credincioșii parohiei Racova și-au cinstit vârsnicii comunității printr-o slujbă de mulțumire adusă lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru toate binefacerile revărsate asupra lor pe tot parcursul vieții, în cadrul Centrului de. Socializare pentru vârstnici ocrotit de „Sfinții Zaharia și Elisabeta”.

Părintele paroh Pascariu Florin Sebastian le-a vorbit celor prezenți despre importanța bătrânilor în viața comunității și mai ales a Bisericii, cât de utili sunt in toate activitățile pe care Biserica le întreprinde fiind un exemplu pentru toți și modele de înțelepciune și credință demne de urmat mai ales pentru cei tineri.

Toți cei prezenți au fost invitați în curtea Bisericii unde a fost amenajat un decor specific toamnei cu gustări și produse tradiționale românești. Părintele paroh le-a mulțumit tuturor celor implicați în această activitate și le-a urat celor vârstnici sănătate, putere și credință lucrătoare prin iubire de Dumnezeu și semeni.

You may also like...