Școala de iarnă a ajuns la Ediția VI în Parohia „Sfântul Andrei Criteanul” din Bacău

În data de 26 februarie. 2024, în parohia „Sfântul Andrei Criteanul” din Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim și sub coordonarea părintelui Gabriel-Ichim Radu a debutat programul „Școala de iarnă” la care au participat peste 35 de copii, între ei numărându-se și copii cu deficiențe. Săptămâna a început cu o excursie la munte, intitulată sugestiv „în căutarea zăpezii” iar prima oprire a fost la mănăstirea Bistrița.

Următoarea oprire a fost în portul Bicaz unde cei mici, alături de preotul Gabriel-Ichim Radu au făcut o plimbare cu vaporașul. Prânzul s-a servit la restaurant „Panorama” din localitatea turistică Lacu Roșu, iar după masă s-a parcurs un traseu montan pe Hășmașul Mare.

Ziua s-a încheiat cu drumul spre casă ultimul popas fiind în Piatra Neamț. Această excursie nu ar fi fost posibilă fără sprijinul financiar al Asociației Naționale a Copiilor Surzi din Romania. Copiii ai fost încântați și și-au manifestat dorința de a repeta astfel de experiențe . Chiar dacă obiectivul lor a fost „o zi fără telefon”, copii nu au simțit lipsa acestuia.

You may also like...