„Școala din tinda Bisericii” la Parohia Valea Seacă din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, sâmbătă, 24 februarie 2024 a avut loc o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Școala din tinda Bisericii” la Biserica din Valea Seacă.

Tema întâlnii a fost ,,Prietenia”. Pornind de la porunca „Să-l iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți”, grupul de copii de astăzi a descoperit cine este aproapele nostru, cum definim prietenul și cum ne raportăm la acesta.

Activitatea a debutat cu o rugăciune, iar domnul profesor Cobzaru Vlăduț a realizat un atelier interactiv despre prietenie. În continuare, copiii prezenți și-au desenat prietenul cel mai bun pe un balon și au vizionat filmul animat „Bunul Samaritean”.

La final, la secțiunea feedback, părintele paroh Luca Nicolae le-a oferit celor prezenți suc și prăjituri pregătite de doamna preoteasă Luca Iulia și cozonac pregătit de doamna Brândușa Alecu. Copiii prezenți au fost încântați de activitățile desfășurate, manifestându-și dorința de a participa cu același entuziasm la viitoarele întâlniri.

You may also like...