Jocuri în Parohia Poiana Negustorului dedicate Zilei Copilului

„Cea mai bogată moștenire pe care părinții pot să o lase copiilor este copilăria fericită plină de amintiri tandre despre tatăl și mama lor” spunea Sfânta Muceniță Alexandra Feodorovna.

În fiecare an, în prima zi de vară sărbătorim Ziua Internațională a copilului. Cu acest prilej, Sâmbătă 29 Mai 2021, 26 de copii din Parohia Poiana Negustorului, au mers împreună cu părintele Dima Lucian în satul Padureni (județul Neamț )filie a acestei parohii pentru a se bucura anticipat de ziua de 1 Iunie. Aici s-au alăturat 8 copii din sat ce i-au primit cu mult entuziasm și împreună și-au sărbătorit ziua prin activități distractive.

Începand cu orele 11:00 programul a debutat cu un moment de rugăciune în biserica Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, iar apoi a continuat cu jocuri și activități pe care copiii le-au numit „Copilăria- Raiul din viața noastră”. La final cei 34 de copiii s-au bucurat de pizza, tort, sucuri și înghețată. Programul s-a încheiat la ora 14:45 tot prin rugăciune, unde copiii au cantat troparul Hristos a înviat!

Toate aceste activități au fost sprijinite și de 4 voluntari din care doua cadre didactice de la Școala primara Poiana Negustorului.

You may also like...