Parohia “Izvorul Tămăduirii” din Bacău a desfășurat proiectul eparhial “Bolnav am fost și m-ați cercetat”

Sâmbătă, 11 februarie 2017, cu binecuvântarea I.P.S. Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Casa de tip familial ”Mărăști” din cadrul Centrului de Copii “Ghiocelul”, din municipiul Bacău, unde sunt găzduiți 14 de copii cu dizabilități fizice grave, un sobor de preoți a săvârșit Taina Sfântului Maslu. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul proiectul eparhial “Bolnav am fost și m-ați cercetat”, în derulare pe întreg cuprinsul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

DSC_2645

La acțiunea desfășurată în parohia “Izvorul Tămăduirii” Bacău, au participat, alături de pr. paroh Ioan Deacu, pr. Petru Bălăiță, pr. Ionuț Afrențoaiei și pr. Florin Anton.

Înițiativa a fost primită cu bucurie de colectivul coordonat de doamna Dana Negrucei ce poartă de grijă în mod exemplar de cei 14 copii cu dizabilități grave, imobilizați la pat și incapabili de a se alimenta singuri.

Acțiunea desfășurată cu prilejul Zilei Mondiale a bolnavului este parte dintr-o colaborare mai lungă între cele două instituții,  în cadrul căreia cei doi preoți ai Parohiei Izvorul Tămăduirii împreună cu enoriași inimoși asigură asistența religioasă dar se străduiesc să și îmbunătățească condițiile de viață oferite acestor copii.

 

You may also like...