„Din inima A.S.C.O.R. către inima tuturor” – Campanie pentru donarea de sânge

A.S.C.O.R. Bacău lansează o nouă invitație adresată celor care doresc să se alăture campaniei naționale de donare de sânge. Aceasta va avea loc în perioada 22-25 Noiembrie la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău aflat pe strada Mărăști, nr. 22.

Acest demers a fost inițiat de către Consiliului Național A.S.C.O.R. în luna Noiembrie și se desfășoară în cadrul campaniei naționale intitulată „Uniți pentru Viață!” ce are menirea de a ajuta pe cei aflați în nevoie. Inițiativa denumită „Din inima ASCOR pentru inima tuturor”  se desfășoară în 18 centre universitare din România și subliniază importanța pe care studenții creștini ortodocși o oferă în ajutorarea aproapelui. 

Scopul întregului demers este reconsolidarea stocurilor de sânge în centrele de transfuzie și spitale. De asemenea se încearcă și atragerea atenției cetățenilor pentru a veni în ajutorul aproapelui, prin intermediul unui bine pe care fiecare om îl poate realiza în mai puțin de 30 de minute, având în vedere că există semeni care din nefericite pricini se află în situația în care viața lor depinde de un recipient cu sânge. Tinerii „ascoreni” încurajează astfel toate persoanele, apte din punct e vedere medical, să devină din simpli cetățeni, adevărați salvatori de vieți.

„Campania de donare de sânge vine în sprijinul celor aflați în nevoie. Știm că pandemia a afectat stocurile de sânge ale Centrului de Trasfuzie și ne dorim să dăruim un strop de speranță acolo unde viața se luptă cu moartea. Invităm pe toți băcăuanii să vină să doneze sânge în perioada 22-25 Noiembrie între orele 8:00-12:00. Doar împreună putem face bine!” a precizat tânărul teolog Vlad Țuțurlan, Președinte A.S.C.O.R. Bacău.

You may also like...