Parohia „Sfântul Gheorghe” din Bacău a implementat proiectul „Hristos – lauda bătrâneților mele”

Vineri, 1 octombrie 2021 în ziua prăznuirii Acoperământului Maicii Domnului și a sărbătoririi Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice Parohia Sfântul Gheorghe Bacău a derulat prima activitate a proiectului „Hristos – lauda bătrâneților mele”.

După săvârșirea Sfintei Liturghii părintele paroh Gheorghe Chirica a reliefat importanța rugăciunii către Maica Domnului în vremurile bătrâneților, aceasta fiind toiag de sprijin și limanul vieții care oferă liniștea vieții celor aflați în etate și a prezentat celor prezenți conținutul proiectului, invitând alături de comunitatea parohială pe cei care doresc să devină parte a acestuia.

Mai apoi, doamna profesor Sofia Paraschiv a vorbit seniorilor despre însemnătatea acestei zile a persoanei vârstnice, subliniind rolul frumos și înălțător pe care îl are această categorie de persoane în viața Bisericii.

Activitatea de astăzi reprezintă prima etapă a acestui proiect în cadrul parohiei, următoarea întâlnire fiind stabilită în ziua prăznuirii Sfintei Cuvioase Parascheva, pe data de 14 octombrie.

You may also like...